Metaalweefsel 148cm 1 Zilver - 50cm

Referentie: IH-900251 - Merk: Balsløw

Was: 5,19 € 3,85 € 3.85
Stof. Levering 4-9 dagen.
Bestel meer en BESPAAR
Vanaf (aantal):Prijs:Korting:
13,85 € 26% 1,34 €
53,05 € 41% 10,70 €

Productgegevens

    Productbeschrijving

    Geef je creatieve projecten een glanzende boost met onze Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm, een opvallende stof die een futuristische en op wapens geïnspireerde rand toevoegt aan elke creatie. Deze unieke stof is ideaal voor wie op zoek is naar wat extra drama en karakter voor zijn kledingstuk of kostuumontwerp.

    Metallic Mesh Fabric heeft een fijne, gaasachtige structuur die prachtig glanst in zilver. De robuuste maar flexibele aard maakt het perfect voor het creëren van opvallende effecten in alles van avant-garde mode tot gedetailleerde cosplay kostuums die de look van een harnas of futuristische kleding nabootsen. Of je de stof nu verwerkt in een jasje, gebruikt als gewaagde overlay op een jurk of spectaculaire accessoires creëert, deze stof zal gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling staan.

    Voor liefhebbers van cosplay biedt deze stof een uitstekende mogelijkheid om de look van maliënkolder of andere harnasdetails te simuleren, zonder het zware gewicht en de complexiteit die traditionele materialen met zich meebrengen. Het is lichtgewicht, ongelooflijk veelzijdig en kan in een breed scala aan ontwerpen worden gegoten, waardoor het ideaal is voor gedetailleerde, bewegingsvriendelijke kostuums.

    Als je onze Metallic Mesh Fabric koopt, wordt het verkocht in eenheden van 50 cm lang en 148 cm breed. Als je bijvoorbeeld een stuk van 100 cm nodig hebt, moet je twee stuks bestellen. Dit wordt geleverd als één doorlopend stuk van 100 cm x 148 cm, zodat je grotere projecten kunt voltooien zonder onnodige naden of onderbrekingen.

    Of je nu ontwerpt voor een catwalk, themafeest of conventie, onze Metallic Mesh Fabric 148cm 1 Silver - 50cm voegt een uniek visueel belang en een onmiskenbare esthetiek toe aan je creatie. Laat deze stof het uitgangspunt zijn voor je volgende grote ontwerpproject en zie hoe het je visie verandert in spectaculaire werkelijkheid.