Heb je een blog?

Bij Rito stellen we bloggers ontzettend op prijs die hun ervaring met verschillende hobbyartikelen delen. We volgen dan ook meerdere blogs en Facebookpagina's over allerlei hobby-onderwerpen, zoals garens en knutselen. 

Ook werken we samen met veel blogs, websites en Facebookpagina's. De bloggers proberen vaak producten voor ons uit. Dit is voor hen een kans om hun eerlijke mening te delen over hun ervaring, en om deze producten uiteindelijk misschien zelfs wel weg te geven in een wedstrijd. Zo komen we er samen achter welke producten populair zijn en wat je er allemaal mee kan!

Ga van start

Voordat we je producten kunnen opsturen zodat je ze uit kan proberen, is het belangrijk dat we een paar dingen weten over jou en je blog, website, of Facebook pagina.

Wij ontvangen graag de volgende informatie over jouw website of pagina:

  • Het hoofdonderwerp
  • Het gemiddelde aantal bezoekers per maand (ongeveer)
  • Hoe lang je al blogt
  • Een link naar jouw website

Neem contact met ons op via info@rito.nl.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat het wat langer dan normaal duurt voor we deze mails beantwoorden.

Het is het voor ons natuurlijk alleen waard als de volgers van je website ook geïnteresseerd zijn in wat Rito te bieden heeft. We nemen eens in de zoveel tijd in overweging of een samenwerking voor ons interessant is, en hoeveel producten we dan naar je kunnen opsturen. We kunnen helaas niet garanderen dat we een samenwerking aangaan met iedereen die contact met ons opneemt.

P.S. Je kan ook geld verdienen door onze advertenties of link op je website te plaatsen. Lees hier meer.

Versie: v2.c17.s9.l10