Creative Gift Box Deluxe - Het cadeau voor de garenliefhebber

Referentie: KIT-KOMBI-09 - Merk: Rito Krea

Was: 165,02 € 134,54 € 134.54000043
Op voorraad. Levertijd 3-6 dagen

Productbeschrijving

Verwen een geliefde met een garen-tastische luxe cadeauverpakking van Rito!

Op zoek naar een hobbycadeau dat een beetje anders is dan anders? Het kan moeilijk zijn om met goede ideeën te komen als het gaat om het vinden van een geschikt cadeau voor de nerds. Daarom hebben wij het werk voor je gedaan! We hebben deze Deluxe Gift Box samengesteld met creatieve artikelen die elke garenliefhebber met plezier zal ontvangen. Of de ontvanger nu van breien, haken of een ander ambacht houdt, we hebben ervoor gezorgd dat de geschenkdoos zowel garen als materiaal bevat om de verbeelding aan te wakkeren en de vingers in beweging te krijgen.

De Deluxe Creative Gift Box is perfect voor allerlei feestelijke gelegenheden zoals Moederdag, jubilea, verjaardagen, Vaderdag, bruiloften en meer. Of je nu op zoek bent naar een cadeauverpakking voor je geliefde, vriend, ouder of broer of zus, onze Deluxe cadeauverpakking is een geweldig knutselcadeau voor creatieve garenliefhebbers. Je kunt ook een gewone Creative Gift Box kopen als je een kleiner knutselcadeau wilt geven.

Wat bevat de Creative Deluxe geschenkdoos?

Onze Creative Deluxe Gift Box bevat stijlvolle knutselspullen van kwaliteitsmerken zoals KnitPro en Nordic Sky. Dit maakt de geschenkdoos tot een echt luxe cadeau waarmee je de gelukkige ontvanger kunt verwennen. De geschenkdoos bevat praktische accessoires en materialen die gebruikt kunnen worden voor verschillende garenprojecten. De geschenkdoos bevat:

  • 1 Unwind kunstlederen brei-/garenzak van Unwind (verkrijgbaar in verschillende kleuren)
  • 2 bollen Nordic Sky Bergen handgeverfd garen (75% superwaswol & 25% nylon - verkrijgbaar in verschillende kleuren)
  • 2 strengen Nordic Sky Oulu Kid-Silk (bestaat uit 72% superkid mohair & 28% moerbeizijde - verkrijgbaar in verschillende kleuren)
  • 1 pak van 40 hartvormige Amour steekmarkeerders van KnitPro
  • 1 magnetisch halskettingenpakket van KnitPro

Als je bijvoorbeeld de kleur van de tas of het Nordic Sky garen wilt veranderen, kun je dat eenvoudig doen door op het pijltje naast het betreffende product te klikken. Als extra bonus hebben we een aantal leuke suggesties voor brei- en haakpatronen om in je Deluxe cadeauverpakking te stoppen. Op deze manier kun je eenvoudig een compleet hobby cadeau geven waarbij de ontvanger alles krijgt wat hij of zij nodig heeft om van de inhoud van de geschenkdoos een mooi project te maken.

Gratis haak- en breipatronen van Rito Krea die gemaakt kunnen worden met de inhoud van de Deluxe Gift Box: