Creative Gift Box - Hobby cadeau voor de garenliefhebber

Referentie: KIT-KOMBI-08 - Merk: Rito Krea

Was: 105,09 € 56,97 € 56.97000045
Op voorraad. Levertijd 3-6 dagen

Productbeschrijving

Verwen een geliefde met een garen-tastische cadeauverpakking van Rito!

Zit je in die bekende cadeausituatie waarin je gewoon niet weet wat je je lieve vriend, vriendin, vriendinnetje, partner, ouder of broer of zus moet geven! Het kan soms een beetje moeilijk zijn om te bedenken wat je een creatieve ziel moet geven. Daarom hebben we deze creatieve cadeaubox samengesteld die elke garenliefhebber met plezier zal ontvangen. Of het nu gaat om breien, haken of een ander ambacht, er liggen spannende dingen te wachten in dit prachtige ambachtelijke cadeau.

Bovendien is onze Creatieve Geschenkdoos niet beperkt tot een bepaald seizoen en is hij geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden zoals Moederdag, verjaardag, jubileum, Vaderdag en nog veel meer. Je kunt zelfs een Creative Gift Box Deluxe kopen als je een iets groter hobbycadeau wilt geven.

Wat bevat de Creative Gift Box?

Onze Creatieve Geschenkdoos bevat een breed scala aan hobbyartikelen, zowel praktische accessoires als materialen die gebruikt kunnen worden voor verschillende garenprojecten. Hij bevat:

  • 1 Infinity Hearts garenzakje/weekendtasje (verkrijgbaar in verschillende kleuren)
  • 6 bollen Infinity Hearts Lily-garen (70% katoen & 30% superwas merinowol - verkrijgbaar in verschillende kleuren)
  • 1 pak van 40 hartvormige Amour steekmarkeerders van KnitPro
  • 1 borduurschaar van 9,3 cm van Infinity Hearts

Als je de kleur van bijvoorbeeld het Lily-garen of het garenzakje wilt veranderen, kun je dat eenvoudig doen door op het pijltje naast het betreffende product te klikken. Als extraatje hebben we een aantal leuke suggesties voor brei- en haakpatronen voor in je cadeauverpakking. Op deze manier kun je gemakkelijk een compleet hobbycadeau geven waarbij de ontvanger alles krijgt wat hij of zij nodig heeft om van de inhoud van de cadeauverpakking een mooi project te maken.

Gratis haak- en breipatronen van Rito Krea die gemaakt kunnen worden met de inhoud van de cadeauverpakking: