Gabardine met krijtstreep breed 150cm 069 Zwart - 50cm

Referentie: 1964-069 - Merk: Balsløw

Was: 10,50 € 9,95 € 9.95
Stof. Levering 4-9 dagen.
Bestel meer en BESPAAR
Vanaf (aantal):Prijs:Korting:
19,95 € 5% 0,55 €
59,55 € 9% 4,75 €
109,15 € 13% 13,50 €

Productgegevens

  • Kleurcode: 69

Productbeschrijving

Maak een blijvende indruk met onze Gabardine met krijtstreep breed 150cm 069 Zwart - 50cm, die een vleugje klassieke elegantie en verfijning toevoegt aan je garderobe of interieurprojecten. Deze stof combineert tijdloze stijl met praktische functionaliteit, waardoor het een onmisbare keuze is voor zowel modeliefhebbers als ontwerpers.

Gabardine staat bekend om zijn duurzame en dicht geweven structuur, traditioneel gemaakt van wol, maar kan ook een mix van synthetische vezels bevatten voor meer duurzaamheid en gebruiksgemak. Het diagonale weefsel zorgt voor een robuuste en toch gladde textuur die ideaal is voor scherpere, meer gestructureerde kledingstukken. Dankzij deze weeftechniek is gabardine ook van nature kreukherstellend en geschikt voor dagelijks gebruik.

Onze pinstripe gabardine in zwart is de ultieme combinatie van functionaliteit en mode. De subtiele, elegante strepen creëren visuele interesse en voegen een extra dimensie toe aan het oppervlak van de stof, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan stijlvolle kledingstukken. Denk aan getailleerde broeken, professionele pakken of zelfs een chique trenchcoat - de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Deze stof is ook een uitstekende kandidaat voor formelere gelegenheden, zoals jurken en rokken die een meer gestructureerde zoom nodig hebben. Het is een ideale keuze voor mensen die een vleugje verfijning aan hun outfit willen toevoegen zonder in te leveren op comfort.

Als je onze Gabardine met streep breed 150 cm 069 Zwart koopt, wordt het verkocht in eenheden van 50 cm lengte en 150 cm breedte. Als je meer dan 50 cm nodig hebt, bestel je gewoon het aantal eenheden dat je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld twee eenheden bestelt, ontvang je een doorlopend stuk stof van 100cm x 150cm. Dit systeem zorgt ervoor dat je genoeg stof voor je project uit één stuk krijgt, waardoor je er gemakkelijker mee kunt werken en professionele resultaten behaalt.

Maak een statement op je volgende project met Gabardine w/pinstreep breed 150cm 069 Zwart en ontdek waarom deze stof favoriet is bij kleermakers en ontwerpers over de hele wereld.