Gabardine met ruit 150cm 015 Rood - 50cm

Referentie: 1742-015 - Merk: Balsløw

Was: 10,50 € 9,90 € 9.9
Stof. Levering 4-9 dagen.
Bestel meer en BESPAAR
Vanaf (aantal):Prijs:Korting:
19,90 € 6% 0,60 €
59,55 € 9% 4,75 €
109,15 € 13% 13,50 €

Productgegevens

  • Kleurcode: 15

Productbeschrijving

Laten we eens duiken in de wereld van gabardine, een duurzame en strak geweven stof die perfect is voor een breed scala aan creatieve projecten. Gabardine staat bekend om zijn robuuste structuur die zowel vorm als functie geeft aan alles waar het voor wordt gebruikt. Dit specifieke stuk gabardine is gemaakt van 80% polyester, 18% viscose en 2% elastan, wat een beetje stretch toevoegt aan de traditioneel stijve stof, waardoor het comfortabeler en flexibeler is.

Het klassieke ruitpatroon in een levendige rode kleur met groene, blauwe en gele accenten voegt tijdloze elegantie en visuele interesse toe. Dit maakt de stof ideaal voor het creëren van alles van scherpe broeken en rokken tot elegante blazers. Je kunt er ook charmante accessoires van maken, zoals tassen en handtassen die zeker in het oog springen.

Qua eenheden wordt dit gordijn verkocht in secties van 50 cm lang en 150 cm breed. Dit betekent dat elke bestelde 'eenheid' een stuk stof oplevert van 50 cm langs één rand. Als je bijvoorbeeld 2 meter van deze stof nodig hebt, bestel dan 4 eenheden en wij leveren het in één doorlopend stuk, zodat je genoeg hebt om mee te werken voor je project.

Of je nu een doorgewinterde naailiefhebber bent of een enthousiaste beginner, deze tartan gabardine zal een uitstekende aanvulling zijn op je stoffencollectie en combineert traditie met modern praktisch nut. Mis de kans niet om een vleugje klassieke schoonheid aan je garderobe of huis toe te voegen met deze veelzijdige en aantrekkelijke stof.