Breien in reeksen - Boek van Cecelia Campochiaro

Referentie: T-40614-85 - Merk: Turbine

42,99 € 42.99
Op voorraad. Levertijd 3-6 dagen

Productgegevens

  • Auteur: Cecelia Campochiaro
  • Thema: breigoed

Productbeschrijving

Knitting in Sequences is geschreven door Cecelia Campochiaro en in 2017 in het Engels uitgegeven door Turbine. Het boek meet ongeveer 26 x 27,5 cm en is ongeveer 3 cm dik. Het boek is hardback, wat het leuk maakt om op tafel te hebben ter inspiratie voor jou en je vrienden. En met 400 pagina's is er genoeg inspiratie voor iedereen.

Breien in sequenties bouwt voort op de eenvoud in het breien, waardoor mooie en complexe patronen ontstaan, vaak met een patroon op slechts één naald. Het hele boek is gebaseerd op het eenvoudig houden en zeer omkeerbaar, zodat je met een eenvoudige aanpak een geweldig resultaat krijgt. Het boek is gericht op breisters van alle niveaus, maar behandelt geen basisbeginselen en leert u niet vanaf nul te breien. Aan de andere kant geeft het je een veel eenvoudigere manier om een zee van patronen te breien.

Breien in reeksen is verdeeld in 6 hoofdstukken, waarbij hoofdstuk 1 een inleiding is tot het breien in reeksen. Sequenties zijn de eenvoudige herhalingen die je algemene patroon vormen. Hoofdstuk 2 kijkt naar patronen die gemaakt kunnen worden op 1 rij met brei en averechtse steken. Hoofdstuk 3 onderzoekt Cecelia Campochiaro's nieuw uitgevonden serpentijnbreiwerk, waarbij een patroon van rij tot rij wordt doorgebreid zonder afgietsel zoals bij een serpentijn. Hoofdstuk 4 gaat in op het breien in reeksen die in de ronde worden gebreid, terwijl hoofdstuk 5 een blik werpt op eenlagige patronen met verhogingen en verlagingen, waardoor interessante driehoeksvormen ontstaan. Hoofdstuk 6 geeft u ideeën voor het gebruik van kleuren en vezels in uw patronen om de patronen te versterken en te ontwikkelen. En tenslotte is er informatie over de montage.

Het boek staat vol met foto's van breimonsters en diagrammen die laten zien hoe de patronen en technieken werken. Er zijn altijd goede uitleg en beschrijvingen, zodat je het nieuwe patroon gemakkelijk kunt leren. Omdat de methode zo eenvoudig is, zijn de beschrijvingen niet erg lang en dat maakt ze voor iedereen toegankelijk. De vele verschillende combinaties geven u een groot aantal patronen en ze zijn allemaal afgebeeld zodat u een voorbeeld kunt zien voordat u begint.

Cecelia Campochiaro heeft veel verschillende garens gebruikt voor haar projecten en breistalen, zoals handgeverfde garens, maar u kunt elk gewenst garen gebruiken. Elk patroon vermeldt het type en de dikte van het gebruikte garen, zodat u dat als leidraad kunt gebruiken. Van de meeste patronen moet je zelf projecten maken, maar er zijn ook 45 eenvoudige projecten. Dus of je nu inspiratie nodig hebt of gemakkelijke projecten, Knit in Sequences is voor jou. Pak je spullen en probeer een nieuwe, eenvoudige breimethode als je volgende project.

EAN: 9788740614855 (9 788740 0614855)