Bruidstule stof 300cm 1 Wit - 50cm

Referentie: 0891-1 - Merk: Balsløw

Was: 3,85 € 3,35 € 3.35
Stof. Levering 4-9 dagen.
Bestel meer en BESPAAR
Vanaf (aantal):Prijs:Korting:
13,35 € 13% 0,50 €
52,95 € 23% 4,50 €

Productgegevens

    Productbeschrijving

    Til je naai-ervaring naar een hoger niveau met onze prachtige Bruidstule! Met een breedte van 300 cm en een lengte van 50 cm per stuk heb je genoeg van deze glanzende stof voor je creatieve projecten. Onthoud dat elke eenheid 50 cm vertegenwoordigt, dus als je een langer stuk stof wilt, voeg je gewoon meer eenheden toe aan je bestelling. Als je bijvoorbeeld 1 meter stof wilt, bestel dan 2 eenheden.

    Bruidstule staat bekend om zijn luxe en sprankelende kwaliteit, waardoor het ideaal is voor bruidsjurken, avondjurken en andere feestelijke kledingstukken. Maar deze veelzijdige stof kan ook gebruikt worden voor allerlei doe-het-zelf projecten. Probeer prachtige accessoires te naaien zoals hoofdbanden, tassen of kussens met een vleugje elegantie en glans. Je kunt er ook een geraffineerd tintje aan je interieur mee geven, zoals het maken van mooie sierkussens of decoratieve onderzetters voor je volgende feestje.

    Of je nu een doorgewinterde naailiefhebber bent of een beginner, met onze witte Bruidstule kun je prachtige en unieke stukken maken die indruk zullen maken. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak iets heel bijzonders met onze Bruidstule!